Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

  • Assen - Groningen - Hoogezand - Sappemeer - Stadskanaal
  •  0852500875
Meer keuzes

Geld in Huis Groningen

 

Voormalig Huis & Hypotheek vestiging Groningen.
Denkt u erover een huis te kopen? Het selecteren van de juiste hypotheek is in vrijwel alle gevallen maatwerk. Immers, alleen de laagste rente met goed advies geeft voordeel. Voor het beste advies over hypotheken in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres.

Onafhankelijk advies nodig? Maak gelijk een afspraak. Het eerste gesprek nemen wij voor onze rekening! We vergelijken meer dan 30 aanbieders voor u.

Geld in Huis was voorheen onder de naam Huis en Hypotheek gevestigd bij de makelaar Pandomo aan de Naberpassage in Groningen en is nu gevesigd aan de Verlengde Hereweg 76. Pandomo, door velen Pandoma genoemd, moest verhuizen i.v.m. het volledig vernieuwen van de Grote Markt.

Uw persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadviseur in Groningen Harm Jan Rubingh is gevestigd aan de Verlengde Hereweg 76 in Groningen. Harm Jan Rubingh is Gecertificeerd Hypothecair Planner. Voor een scherp tarief helpt hij of één van zijn collega's u graag met het vinden van de beste hypotheek voor u.

 

Vrijblijvend hypotheekadvies

Het selecteren van de juiste hypotheek is in vrijwel alle gevallen maatwerk. Voor het beste advies over hypotheken in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres. Neem direct vrijblijvend contact op met onze hypotheekadviseurs in Groningen. 
 
Adviseur Harm Jan Rubingh, is oprichter van de fromule Geld in Huis en werkzaam bij Geld in Huis Groningen. Met zijn ervaring (ooit begonnen als hypotheekadviseur in 1991) is hij uitgegroeid tot specialist in hypotheken die wat "ingewikkelder" zijn, of een afwijkend onderpand kent.
 

Mortgage advise for expats

We are specialised in Mortgages for Expats. We have a complete network to help people who are not wel known in the dutch procedure for getting a Mortgage. Please call us if you need more information.