Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

  • Assen - Groningen - Hoogezand - Sappemeer - Stadskanaal
  •  0852500875

Elke relatie is uniek, dus ook het beëindigen van de relatie. Daarom is scheiden maatwerk.

 

Echtscheidingsbegeleiding

 

Denken jullie er over om te gaan scheiden? Of is het besluit al genomen? Dan hebben jullie vast veel vragen. Wat heb ik straks te besteden? Waar ga ik wonen? Hoe regelen we de zorg voor de kinderen na de scheiding?

Misschien zien jullie niet alle gevolgen of weten jullie nog niet welke mogelijkheden er zijn. Emoties kunnen het lastig maken de juiste beslissingen te nemen, want waar begin je?

 

Natuurlijk willen jullie deze vervelende periode snel achter jullie laten. Maar ook voor scheiden geldt, haastige spoed is zelden goed. Het is verstandig zaken goed uit te zoeken om passende oplossingen te vinden. Goede afspraken zorgen voor financiële zekerheid, emotionele rust en duidelijkheid.

 

Onze echtscheidingsadviseurs helpen jullie de mogelijkheden in kaart te brengen. Zo bespreken we welke mogelijkheden er zijn als één van jullie in de gezamenlijke woning wil blijven wonen en hoe de bezittingen, schulden en pensioenen verdeeld kunnen worden. Om de juiste keuzes te kunnen maken is inzicht in de financiële gevolgen nodig, daarom maken wij inzichtelijk wat jullie na de scheiding te besteden hebben.

 

Bij ons regelen jullie de scheiding samen. Jullie wensen voor de toekomst zijn ons uitgangspunt. Wij begeleiden jullie stap voor stap, waardoor jullie weer zekerheid krijgen over de toekomst. Dit geeft rust en overzicht.

 

Wij regelen de scheiding van A tot Z, jullie hebben het voordeel van één loket.